Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Fris je dagelijkse computerskills op

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Heb je nog steeds moeite met het terugvinden van je bestanden en foto's. Plaats daarom alles in de juiste map en speel in je eigen verkenner. Bewaar ik dan best ook mijn bestanden en foto's in de fameuze clouds? En welke cloud, Onedrive of Google-drive?
Vlug iets opzoeken op internet via Microsoft Edge maar wat zijn de nieuwigheden hierin of werk ik toch beter met Google Chrome? Iedereen heeft het over bol.com maar online aankopen is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Ook het betalen ervan wordt een makkie.
Dit jaar opnieuw een feestje op de agenda, waarom dan niet uw uitnodigingen online maken al dan niet op gedrukt papier? Na het feestje kan je uiteraard ook een klein fotoboekje bijhouden.
Nogal vaak werk ik op mijn smartphone, maar misschien kan ik wel een aantal items terugvinden op mijn pc zoals agenda, foto's, whatsapp, …
Een back-up, systeemherstel, basisinstellingen: waar moet ik op letten of moet ik er gewoon niet aankomen?
Heel wat vragen dus die elke dag wel eens voorkomen. In deze cursus worden heel wat tips aangeboden naast het gewone gebruik van reeds bestaande mogelijkheden.

Wanneer

 • dinsdag 14 september 2021
  -
  dinsdag 18 januari 2022
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 13.30u. tot 16.45u.
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
AC/DC
adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Alle activiteiten

Maak je afspraak bij dienst Leven

Sluiten

Moet je bij dienst Leven zijn en wil je vlot geholpen worden? Maak een afspraak online of telefonisch via 051 70 82 02. Kom je zonder afspraak? Hou er rekening mee dat je even moet wachten tot er een vrij moment is. Of we kijken ter plaatse om een afspraak in te plannen op een andere dag.