Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Beter fotograferen met je smartphone (Apple/Android)

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Tegenwoordig worden veel meer foto's gemaakt met een smartphone (Apple/Android) dan met een digitale spiegelreflex of systeemcamera. Ik ben er vrijwel zeker van dat iedereen de camera app kan openen en op de knop kan tikken om een foto te maken. Maar hoe vaak is dit echt een gelukte, mooie foto?

Dat is juist de bedoeling van deze cursus. Door een betere kennis van de techniek en instellingen op de telefoon zullen jouw foto's al beter worden. Daarnaast leren we ook kijken naar wat we fotograferen. Een weloverwogen compositie of kadrage kan ook het verschil maken tussen een mooie foto en een doorsnee kiekje. Ik toon je ook hoe je oog leert hebben voor het licht, het moment van de dag en de stand van de zon want al deze factoren zorgen ervoor dat jouw foto dan net dat extraatje meer heeft.

In deze praktische doe-cursus gaan we veel fotograferen in de omgeving, we staan stil bij het organiseren van de beelden op het toestel en op pc/laptop. Tot slot bekijken we ook hoe je via nabewerking je foto's kunnen perfectioneren.

Wanneer

 • vrijdag 10 september 2021
  -
  vrijdag 28 januari 2022
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 08.30u. tot 11.45u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
AC/DC
adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Alle activiteiten