Naar de top van de pagina
Gemeente staden

START TO BIODANZA, HET LEVEN DANSEN - 4 PROEFSESSIES - Docent Ann Vanhooreweder

Info

Sommige mensen hervinden en ervaren in de eerste sessie al de intense vreugde en het plezier te leven. Anderen hebben écht 4 sessies nodig om te ervaren wat Biodanza bij hen teweeg brengt. Schrijf je dus in voor een korte proefreeks van 4 Biodanzasessies.

LEVENSVREUGDE VOELBAAR TOT HEEL DIEP IN JE CELLEN
Dé perfecte plaats om jouw diepste natuur te voelen en te leren vertrouwen.


OP 21 NOVEMBER 2023 VERSCHEEN EEN PRACHTIG INTERVIEW MET MIJ IN HUMO.
' Met dankbaarheid voor ons vak las ik je interview.
  Heel tof, open en respectvol. '
 Dank je Ann


Wat een duidelijk en warm artikel!
Dank je wel Ann, dank je wel HUMO.


BIODANZA
'Het leven dansen'


Ik kom veel te vroeg aan bij de rustieke Hoeve Wabi Sabi in het West-Vlaamse Staden. Biodanza-docent Ann Vanhooreweder (54) arriveert iets later – maar nog steeds ruim op tijd – en is lichtjes teleurgesteld wanneer ze ziet dat ik er al ben. 'Voor mij is de verwelkoming heel belangrijk. Ik had je graag ontvangen met bruisend appelsap en koekjes op tafel, maar nu ligt alles nog in mijn auto.'


Ann Vanhooreweder bereidt zich graag grondig voor. Dat geldt voor haar Biodanza-sessies, maar net zo goed voor een interview met Humo: uit haar tas haalt ze een indrukwekkende stapel papier tevoorschijn, met voorbereidende notities voor ons gesprek.


HUMO Wat is Biodanza precies?


ANN VANHOOREWEDER (glimlacht) «Wat het precíés is, valt onmogelijk in woorden te vatten. Biodanza is iets wat je moet ervaren.


»Biodanza betekent 'het leven dansen'. Het is een ervaringsgericht systeem waarin levenskunst, wetenschap en liefde samenkomen. Een avond begint met een stukje uitleg, waarna de vivencia volgen: tien à twaalf oefeningen, uitnodigingen tot bewegen. De intense beleving en het plezier van de muziek en de bewegingen stellen je in staat om echte levensvreugde te voelen, om de volheid van het leven diep in je lichaam te ervaren als een prachtig, goddelijk geschenk. Werkelijk tot leven komen is een wonderbaarlijke ervaring die gepaard gaat met grote ontroering.»

Het volledige artikel kan je lezen via https://www.annvanhooreweder.be/

Wanneer

  • maandag 22 april 2024
    van 19.30 u tot 21.30 u
  • maandag 29 april 2024
    van 19.30 u tot 21.30 u
  • maandag 06 mei 2024
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

40,00

Waar

naam
Hoeve Wabi Sabi
adres
Provinciebaan 598840 Staden

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
0473703769
e-mail

Contact

Telefoon
0473 70 37 69
e-mail
website
https://www.annvanhooreweder.be
Alle activiteiten