Naar de top van de pagina
Gemeente staden

Kunstkamerconcert met Rianto Delrue en Fernant Zeste

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Singer songwriters Fernant en Rianto zakken af naar Staden
met hun blues en wenende gitaarwerk zwepen ze het publiek op afgewisseld met hun pakkende verhalen van hun belevenissen op tour...
Fernant en Rianto bieden afkomstig uit het Gentse werken regelmatig samen we zijn dan ook blij deze twee te mogen verwelkomen voor een avond sfeer en muziek in Staden. Fernant is hier reeds een gekende artiest met zijn speciale stemgeluid en verfijnd gitaarwerk neemt hij u mee in zijn leefwereld, soms triestig , soms blij, soms zwartgallig, soms vrij... een greep uit zijn boeiende leefwereld.
Rianto Delrue is een jonge hedendaagse troubadour. Met zijn verhalende muziek en nostalgische melodieƫn weet hij steeds zijn publiek te beroeren, van bruine kroegen tot theater- en concertzalen.
Hij begon zijn muzikale reis in 2006, toen amper 15. Dat jaar won hij in de categorie Muziek van de Kunstbende en kaapte hij de prijs voor jonge beloften weg op Theater Aan Zee. In maart 2013 verscheen de eerste EP 'An Awful Lot of Hearts'. Op vrijdag 9 december 2016 verscheen het eerste full album 'Riding For a Fall' met een cd release concert Bij' De Vieze Gasten te Gent.
Muzikaal sluit Rianto Delrue aan bij de americana-, folk- en countrytradities. Als geboren singer-songwriter steunt hij enkel op zijn stem, teksten, gitaar en de occasionele mondharmonica. Onder invloeden en helden vinden we namen als Townes Van Zandt, Bob Dylan, John Prine, Guy Clark, Nick Lowe, Warren Zevon en Leonard Cohen.

Wanneer

  • donderdag 11 november 2021
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

Gratis (mits vooraf reserveren - 0,00 euro)

Waar

naam
Art studio Brikat
adres
Houthulststraat 132 A8840 Staden

Tickets

Telefoon
051/700 982
e-mail

Contact

website
http://illustria.be
Alle activiteiten