Herbron met een bosbad en yoga

Deze informatie is niet meer actueel!

Info

Kom tot rust in de prachtige omgeving van Open Huis in Staden. Je neemt deel aan twee ontspannende workshops: Hatha yoga en Bosbad.

Wat mag je verwachten?
Hatha yoga: geniet van een heerlijk ontspannende yoga-sessie, waarbij je een moment voor jezelf neemt om naar binnen te keren. Hatha yoga is een zachte vorm van yoga, die voor iedereen toegankelijk is. Nog nooit aan yoga gedaan? Geen probleem! We starten met een korte introductie.

Bosbad: een workshop bosbaden is meer dan een wandeling. Door bewust het bos in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier. Tijdens deze workshop trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met het bos. We sluiten de workshop af met een theeceremonie.

Praktisch:
Nodig: matje of dikke badhanddoek, buitenkledij, stevige schoenen om naar het bos te gaan

Prijs: € 72, € 60 voor leden van Ferm

Locatie: Deze activiteit vindt plaats in vakantiehoeve Open Huis. Heb je zin om er wat langer te blijven? Boek een kamer en geniet van een ontspannend weekend in een prachtige omgeving. Meer info: www.openhuis.be, 051/70 59 95, info@openhuis.be

Ben je nog geen lid van Ferm? Sluit je hier aan. Je krijgt dan een heel jaar lang korting op onze activiteiten en geniet van vele voordelen.

Wanneer

  • vrijdag 27 november 2020
    van 13.00 u tot 17.30 u

Prijs

60,00 (Standaardtarief - 72,00 euro)

Waar

naam
Open Huis Vakantiehoeve
adres
Ieperstraat 1578840 Staden

Contact

website
https://www.samenferm.be
Alle activiteiten