Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Groenestraat

vrijdag 26 juli
Vanaf 19 augustus 2019 tot en met 13 september 2019 zijn er inrichtingswerken in de Groenestraat in Oostnieuwkerke.

Vanaf maandag 19 augustus 2019 starten we de werken in de Groenestraat in het gedeelte tussen de Slijperstraat en de Steenovendreef. Het gaat om inrichtingswerken van afsteekplaatsen die we voorzien met asfalt. Tot 30 augustus is de aannemer aan de slag. Aansluitend leggen de eigen diensten nog zoomwegen aan tot 13 september 2019. In het najaar wordt het groen aangeplant. 

Timing & overzicht werken

19 - 30 augustus Inrichtingswerken Aannemer
30  augustus - 13 september 2019 Aanleg zoomwegen Technische diensten gemeente
Najaar 2019 Groen aanplanten Technische diensten gemeente

 Timing is steeds afhankelijk van weersomstandigheden en onvoorziene technische moeilijkheden. 

 

Verkeer

Tijdens de werken wordt de Groenestraat, tussen de Steenovendreef en de Slijperstraat, afgesloten voor doorgaand verkeer, plaatselijk verkeer blijft mogelijk. De aannemer zal de bewoners inlichten de dag van het asfalteren, dan wordt de zone volledig afgesloten.  Voor het verkeer wordt een omleiding voorzien.

Vuilnisophaling

Aan de bewoners in de werfzone vragen we om vanaf 19 augustus en tijdens de werkzaamheden het huisvuil op de normale afhaaldagen naar de afhaalpunten te brengen. Deze worden voorzien in de Brabandstraat en de Steenovendreef, telkens ter hoogte van het kruispunt met de Groenestraat. 

Groencontainers kunnen, op eigen risico, eveneens op de ophaalpunten worden geplaatst. Er is de mogelijkheid het contract dat je hebt, ook tijdelijk stop te zetten, door contact op te nemen met Mirom op het nummer 051 26 03 50.

 

Nieuwsoverzicht