Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

maandag 12 augustus
Staden ondersteunt het initiatief van UNIZO, Comeos en UCM en roept haar handelaars op om mee te doen aan Weekend van de Klant op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Inschrijven op de website www.weekendvandeklant.be is volledig gratis. Inschrijven vóór 15 september betekent gratis promomateriaal.

Weekend van de Klant betekent een feestelijk shopweekend in heel België. Ook in Staden. Hopelijk verwennen heel wat winkeliers hun klanten met een cadeautje of leuke actie.

Gratis inschrijven

Wil je zelf iets leuks op poten zetten? Schrijf je dan nu in! Als je inschrijft vóór 15 september, krijg je daarbovenop een promotiepakketje toegestuurd met een affiche, raamstrook, raamsticker, ballonnen en attentiestickers. De ideale manier om al jouw klanten te informeren over jouw actie(s) tijdens Weekend van de Klant!

Digitaal promomateriaal

Op www.weekendvandeklant.be kun je ook digitaal promomateriaal downloaden om je nieuwsbrief, Facebook, website of andere communicatiemiddelen op te vrolijken. Materiaal zoals beachvlaggen, straatoverspanningen, … zijn beschikbaar in de webshop.

 

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be.

Nieuwsoverzicht
Logo Weekend van de Klant

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina