Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een zomer vol Staden met Staden Zomert

maandag 17 juni
Staden Zomert. En jij zomert toch ook gezellig mee? Teken voor een zomer vol plezier in je eigen gemeente met meer dan 140 activiteiten. Zo geniet je gegarandeerd van een staycation vol actie, ontspanning, cultuur en natuur.

140x zomerpret

Natuurlijk heb je zin om nieuwe ervaringen op te doen tijdens de zomer. Heel wat verenigingen organiseren leuke of uitdagende activiteiten en evenementen. En dan zijn er nog de kermissen. In juli, augustus en september kies je naar believen uit meer dan 140 activiteiten.

Je zomerse wegwijzer

Hou het overzicht op het goedgevulde zomerprogramma. Je haalt je ‘Staden Zomert’-brochure op in het AC/DC, de bibliotheek of woonzorgcentrum de Oever. In een handig formaat bovendien. Zo heb je je gids altijd bij de hand.

Scoor met #StadenZomert

Gedeeld plezier is dubbel plezier! Daarom worden de leukste vakantiefoto’s en de gezelligste sfeerbeelden uit Staden beloond. Hoe je kans maakt op een prijs? Deel je plezantste beelden op de sociale media met #StadenZomert. Misschien win je wel een leuke Stadense gadget!

Wacht niet te lang

Voor de meeste zomeractiviteiten moet je je vooraf inschrijven. Je wacht best niet te lang, want de plaatsen zijn vaak beperkt. Voor een activiteit van het gemeentebestuur registreer je je via www.staden.be/activiteiten. Voor de andere activiteiten vind je alle info via www.staden.be/zomert.

Nieuwsoverzicht