Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken centrum Staden

woensdag 12 juni
In het centrum van Staden zullen plaatselijke werken worden uitgevoerd. Vanaf maandag 1 juli start de aannemer met een aantal plaatselijke herstellingswerken aan boordstenen en plantvakken langs het traject van de Aquafin-werken. De werken zullen een tiental dagen in beslag nemen.

Het is van belang dat de betonproducten een aantal dagen kunnen uitharden vooraleer er opnieuw verkeer toegelaten wordt. Daarom voorziet de aannemer een tiental dagen voor de werken. De werken vinden plaats in de Diksmuidestraat, Statiestraat, Ieperstraat en ter hoogte van de Koemarkt.

Verkeersmaatregelen

Volgende verkeersmaatregelen zullen van kracht zijn:

  • Vanuit Roeselare richting Diksmuide is door het centrum normaal verkeer mogelijk.
  • In de Statiestraat, tussen de De Carninstraat en het Guido Gezelleplein is éénrichtingsverkeer van toepassing.
  • Vanuit Diksmuide wordt het verkeer wordt omgeleid via: Stampkotstraat, Walstraat, Houthulststraat, Rekestraat, Ieperstraat, richting Roeselare.
  • Het kruispunt Kapelleriestraat – Statiestraat wordt volledig afgesloten. Hierdoor wordt het verkeer richting Houthulst omgeleid via: Stampkostraat, Walstraat, Houthulststraat. Omgekeerd wordt verkeer vanuit Houthulst omgeleid via: Houthulststraat, Rekestraat, Ieperstraat naar Roeselare.
  • De Ieperstraat wordt ter hoogte van de Marktplaats volledig afgesloten. Bewoners van de Ieperstraat tussen de Marktplaats en de Koemarkt zullen hun woning kunnen bereiken via de Koemarkt. Het éénrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgegeven, enkel plaatselijk verkeer wordt toegelaten.  

De Lijnbussen zullen een aangepaste route volgen. Er zal informatie uithangen in de verschillende haltes.

Het huisvuil wordt huis-aan-huis opgehaald op de normale tijdstippen. De hulpdiensten werden door de gemeente op de hoogte gebracht.

Nieuwsoverzicht
Signalisering wegenwerken

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina