Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Ieperstraat - update 17

vrijdag 5 april
De werkzaamheden in de Ieperstraat lopen op hun einde. Met deze nieuwsupdate willen we je informeren over de resterende werken.

Volgende week wordt er verder gewerkt aan de riooldeksels, voetpaden, aanwerkingen privé domein en het kruispunt met de Hospitaalstraat.

Aanleg toplaag asfalt

Op vrijdag 12 april is de aanleg van de de toplaag asfalt voorzien. Op die dag wordt de volledige straat, vanaf de Koemarkt tot en met het kruispunt met de Hospitaalstraat afgesloten.  s’ Avonds is de straat terug bereikbaar voor plaatselijk verkeer.

Coating-werken

Op maandag 15 april worden de coating werken uitgevoerd: aanleggen fietssuggestiestroken, zebrapaden,… Ook op die dag is er geen verkeer in de straat mogelijk. De hulpdiensten kunnen wel door. In de loop van de voormiddag zal verkeer op het kruispunt Hospitaalstraat terug mogelijk zijn. Tegen ’s avonds wordt de volledige rijweg weer opengesteld en de omleiding weggenomen.

De Lijn zal vanaf dinsdag weer zijn normale routes nemen. Dit alles bij mooi weer, bij regenweer schuift de planning op.

Na de Paasvakantie zullen de werken, op enkele afwerkingen na, afgelopen zijn. 

Nieuwsoverzicht
Signalisering wegenwerken

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina