Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Buitenspeeldag

vrijdag 29 maart
Op woensdag 24 april toveren we de omgeving van het SWOK in Staden om tot een heus speeldorp. Een dorp waar kinderen en tieners de baas zijn! Want die dag laten we de televisie even links liggen om buiten te spelen. En daar helpen we jou graag een handje bij!

Met de Buitenspeeldag staat alles in het teken van ravotten. En dan ben je bij ons aan het goede adres. Die namiddag gaat het televisiescherm op zwart. De Ooststraat is dan the place to be voor alle jonge wildebrassen uit onze gemeente. We halen alles uit de kast om jouw buitenspeel-ervaring onvergetelijk te maken!

Tien leuke activiteiten

 We verwennen je op tien leuke activiteiten: waag je aan een ritje in de go-cartsafari, tuimel over het grasveld in één van de bumper balls of neem plaats op het podium van de kinderdisco. Gegarandeerd slagen we erin om jouw buitenspeelervaring dat leuke extraatje te geven.

Topnamiddag tussen 13.30 tot 16.30 uur

Kom tussen 13.30 en 16.30 uur gratis een kijkje nemen in ons speeldorp en beleef een topnamiddag. Ook mama of papa zijn welkom, want speciaal voor hen hebben we opvang met een welgekomen verfrissing voorzien. Tot dan!

Nieuwsoverzicht