Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Staden Zomert zoekt activiteiten en modellen

donderdag 28 maart
De zomer staat voor de deur. En dat betekent één iets: Staden Zomert komt eraan. Het is jouw gids doorheen het zomeraanbod in onze gemeente. Zo weet je steeds wat er te beleven valt in de buurt. En om die zomergids extra kleur te geven, zijn we op zoek naar organisatoren. En leuke modellen!

Organiseren jij en je vereniging, buurtcomité of sportclub een leuk evenement tijdens de zomer en wil je dit wereldkundig maken? Registreer dan jouw activiteit vóór 1 mei in de Uit-databank en verzeker je zo van een plaatsje in de nieuwe editie van ‘Staden Zomert’. Enkel de geregistreerde activiteiten in de Uit-databank komen hiervoor in aanmerking, dus registreer snel via www.uitdatabank.be!

Word het gezicht van Staden Zomert 2019!

Ook kan je het gezicht van de campagne zijn. We zoeken enthousiaste Stadenaars om de gids mee kleur te geven. Jong of oud, klein of groot: iedereen maakt kans! Als model geniet je van een gratis professionele fotoshoot (met je gezin) en een sterrenstatus in Staden.

Kandidaat stellen

Het gezicht worden van Staden Zomert 2019? Stuur vóór 8 april een mailtje naar communicatie@staden.be. Vermeld daarbij volgende gegevens:

  1. Jouw naam en/of die van je gezinsleden
  2. Jouw leeftijd en/of die van je gezinsleden
  3. Foto van jou en/of je gezinsleden
Nieuwsoverzicht
Foto Staden Zomert '18

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina