Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Ieperstraat - update 16

vrijdag 15 maart
Met deze nieuwsupdate wensen we je te informeren over de verdere planning van de werken, meer bepaald over de laatste stappen in de werkzaamheden in de Ieperstraat.

Momenteel wordt het plaatsen van borduren, drainage-leiding, slikkers en klinkergoten afgewerkt. Vanaf volgende week start het aanleggen van de klinkers in de parkeerstroken en voetpaden. De onderlaag asfalt, in het gedeelte vanaf de brandweerkazerne tot aan de Hospitaalstraat, wordt voorzien op het einde van de laatste week van maart.

Kruispunt met Hospitaalstraat afgesloten

Vanaf 1 april tot en met 12 april wordt ook het kruispunt met de Hospitaalstraat afgesloten. Dit betekent dat de Hospitaalstraat, Rysseveldstraat en Ieperstraat vanuit Vijfwegen doodlopend worden. We voorzien een wegomlegging via Vijfwegen, Rekestraat, Houthulststraat, Kapelleriestraat, centrum Staden en omgekeerd.

Ook de lijnbus, lijn 40 (Ieper – Torhout) zal dit aangepast traject volgen. Enkele haltes zullen tijdelijk niet bediend worden. De Lijn zal hierover informatie uithangen in de haltes. 

Plaatselijke parkeerverboden in Ieperstraat

Vanaf 1 april start over het ganse traject van de wegenwerken het optrekken van de riooldeksels. Er worden plaatselijke parkeerverboden in de Ieperstraat voorzien en je moet rekening houden met een moeilijke doorgang.

Ieperstraat voor één dag niet bereikbaar

Op het einde van de week van 8 april wordt over het ganse traject van de werken de toplaag aangelegd. Daardoor zal de straat voor één dag niet bereikbaar zijn. De aannemer brengt de bewoners van de precieze uitvoeringsdatum op de hoogte. Na het aanbrengen van de toplaag wordt de wegmarkering aangebracht en staan er ten slotte nog kleinere afwerkingen op het programma.

Nieuwsoverzicht
Signalisering wegenwerken

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina