Dit nieuwsbericht is niet actueel.

'Denk vroeger aan later!': eindeloopbaanplanning en pensioenvoorbereiding voor zelfstandigen

dinsdag 5 februari
Dit voorjaar organiseert Integraal vzw in samenwerking met het Agentschap Innoveren & Ondernemen, UNIZO, Liantis, CM én met de medewerking van verschillende beroeps- en sectororganisaties een Vlaamse 'roadshow' over de problematiek van bedrijfsoverdracht & eindeloopbaanplanning voor zelfstandigen.

Onder het motto 'Denk vroeger aan later!' gaan deze driedelige inforeeksen door in 16 Vlaamse regio's. Voor regio Staden is dit in Roeselare. De 3-delige informatiecycli zijn 'laagdrempelig' opgevat: vlak in je buurt en tegen lage deelnameprijzen.

Tijdens deze inforeeks geven praktijkspecialisten een duidelijk inzicht in verschillende sleutelthema's zoals de pensioenregeling voor zelfstandigen, de mogelijkheden om verder te werken en toch pensioen te genieten, sociale bescherming, het overlaten, verkopen of stopzetten van de zaak, successieplanning, financiële toekomstplanning, voordelen en uitkeringen, ...

Inforeeks 'Denk vroeger aan later!'

Donderdagen 2, 9 en 16 mei 2019
CM Regiokantoor, Mandellaan 79
8800 Roeselare

Alle relevante informatie over het programma, de data en de locaties zijn te raadplegen via de website www.denkvroegeraanlater.com.

Nieuwsoverzicht
Campagnebeeld 'Inforeeks denk vroeger aan later'

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina