Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Recycleer de rostjes en steun Music for Life

maandag 10 december
Voor de eerste keer schaart ook MIROM Roeselare zich achter De Warmste Week, het initiatief waarbij heel Vlaanderen massaal goeie doelen steunt.

Wat doet MIROM Roeselare precies? In 2019 zullen de stukken van 1 en 2 eurocent overbodig worden door een nieuwe verplichte afronding tot op 5 cent voor contante betalingen. Bij MIROM hebben ze al ervaring zat met het inzamelen van zaken die eigenlijk overtollig lijken, maar nog wel nuttig kunnen zijn voor andere doeleinden. En dus willen ze die 'kleine rostjes' massaal inzamelen om ze te 'recycleren'. Op het recyclagepark van Staden vind je intussen een spaarpot waar je ze kwijt kan. Je mag in de spaarpot ook grotere muntstukken en briefjes deponeren, in sorteren zijn ze ook goed bij MIROM.

Schenking aan het Kinderkankerfonds

Al het geld (rostjes en andere centen) dat Mirom op die manier inzamelt, gaan ze niet omsmelten en al zeker niet verbranden. Wel schenken ze de integrale opbrengst aan het Kinderkankerfonds. 

Als iedereen de komende twee weken zijn/haar kleine centjes naar het recyclagepark brengt, dan kunnen al die bescheiden bijdragen een wezenlijke en warme steun betekenen voor het Kinderkankerfonds.

Deze actie loopt voorlopig tot en met zaterdag 22 december 2018. 

Nieuwsoverzicht