naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature Sociaal Adviseur - Woonwinkelmedewerker

dinsdag 31 juli
Woondienst Regio Roeselare is een samenwerking van de gemeentebesturen Hooglede, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare en Staden. Voor de uitvoering van het project zoekt het momenteel naar een Sociaal Adviseur - Woonwinkelmedewerker: een tijdelijke job met een optie vast.

Functie

Het takenpakket van de sociaal adviseur is tweeledig. Enerzijds ben je het gezicht van de woonwinkel : je geeft informatie en advies rond wonen en woonvragen aan alle inwoners van de deelnemende gemeenten. Je informeert, adviseert en begeleidt inwoners met woonvragen. Anderzijds neem je het voortouw bij complexere woonvragen (o.a. in verband met huren en verhuren, ernstig vervuilde woonsituaties) en werk je samen met andere diensten in de ondersteuning van kwetsbare gezinnen. Je werkt samen in een team van 4 collega’s en wordt ondersteund door de projectcoƶrdinator.

Aanbod

We bieden je een uitdagende en veelzijdige job waarin je actief meewerkt aan het woonbeleid van de regio. Je wordt professioneel omkaderd en begeleid vanuit een sterk team. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen en bij te scholen in het woonthema. Je krijgt een voltijds bediendecontract (38u) van bepaalde duur tot 31/12/2019 binnen het overheidsbarema (loonschaal B1-B3). Er is een reële kans op verlenging naar een contract van onbepaalde duur.

Je krijgt maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering na zes maand tewerkstelling, kilometers in dienstverband worden vergoed en relevante beroepservaring uit de privésector wordt gehonoreerd voor maximaal 3 jaar. Schoolverlaters komen zeker in aanmerking voor deze functie. Voor deze functie wordt eveneens een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar. De voorziene aanwervingsdatum is 1 oktober 2018.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en C.V. tegen uiterlijk vrijdag 17 augustus 2018 op naar Woondienst Regio Roeselare, t.a.v. Dhr. Lieven Goddyn, Botermarkt 2, 8800 Roeselare of via lieven.goddyn@roeselare.be. Meer informatie over de werking van de Woondienst Regio Roeselare, de aanwervingsprocedure en een uitgebreide functiebeschrijving kan je vinden op de website www.woondienstregioroeselare.be.

Nieuwsoverzicht
Logo Woondienst Roeselare

Openingsuren & contact

Woondienst regio Roeselare

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
0474 93 35 58
e-mail

Deel deze pagina