naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bruisende zomerwerking van Staden verhuist

dinsdag 26 juni
De zomer staat voor de deur. En wat ziet hij er terug veelbelovend uit! Iedereen tussen 2,5 en 14 jaar geniet in juli en augustus van een bruisende zomerwerking. Dit jaar verhuist de speelpleinwerking naar de chirolokalen en het speelbos in de Hospitaalstraat.

Van 2,5 tot 4 jaar, buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel

Om de allerkleinsten alle ruimte te geven om te spelen op hun eigen manier, kunnen kinderen van 2,5 tot 4 jaar terecht in De Paddestoel. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via www.staden.be/activiteiten. Onze medewerkers staan te popelen om de kinderen een halve of volledige dag op te vangen tussen 8.30 en 16.30 uur.

Van 5 tot 14 jaar, speelpleinwerking De Dagvlinder

Ook in de speelpleinwerking De Dagvlinder staan jobstudenten en animatoren elke weekdag paraat om kinderen en tieners, tussen 5 en 14 jaar, een leuke tijd te bezorgen. Vooraf inschrijven hoeft niet, behalve voor speciale activiteiten. Zo kunnen we de speciale activiteit tot in de puntjes voorbereiden. Ook de speelpleinwerking gaat door van 8.30 tot 16.30 uur. En in 20

Breng- en haalmomenten, voor De Paddestoel en De Dagvlinder

Omdat we weten dat ouders vaak een druk schema hebben, voorzien we van 7 tot 8.30 uur en van 16.30 tot 18 uur breng- en haalmomenten. Je betaalt een kleine bijdrage per halfuur opvang voor je kind. De breng- en haalmomenten gaan door in de kinderopvang De Paddestoel. Er is begeleiding voorzien voor de verplaatsing van de speelpleinwerking naar de kinderopvang voor de breng- en haalmomenten.

 > Van maandag 2 juli tot vrijdag 31 augustus, meer info op www.staden.be/zomert, op 051 70 82 04 of via vrijetijd@staden.be.

Nieuwsoverzicht