Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature ploegbaas patrimonium

zaterdag 2 juni
Het gemeentebestuur gaat op zoek naar een ploegbaas patrimonium. Als ploegbaas sta je in voor het leiden, organiseren en coördineren van de werkzaamheden binnen het team patrimonium.

Ploegbaas patrimonium

D4-D5 - statutair  - voltijds - M/V/X

Als ploegbaas patrimonium sta je in voor het leiden, organiseren en coördineren van de werkzaamheden binnen het team patrimonium. Je werkt ook mee op het terrein, waar je instaat voor het beheer, onderhoud en herstelling van de gebouwen en het voertuigenpark.

Profiel

Je hebt kennis van technische materialen, sanitair, centrale verwarming, elektriciteit, lastechnieken en veiligheidsvoorschriften. Je beschikt over een rijbewijs B.

Selectieprocedure

De kandidaten dienen te slagen in de selectieproeven bestaande uit, naar gelang de functie, een schriftelijk en/of praktische proef en/of één of meer vaardigheidstests en/of een psychotechnische proef en/of een gestructureerd interview.

Kandidaatstelling

De kandidaturen dienen samen met de sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van diploma of getuigschrift worden bezorgd aan het college van burgemeester en schepenen, Marktplaats 2, 8840 Staden, uiterlijk tegen vrijdag 22 juni 2018, per brief of via e-mail. De volledige functiebeschrijving kan je hieronder downloaden.

Nieuwsoverzicht
Logo Staden

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina