naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeente Staden is GDPR compliant

vrijdag 25 mei
Vanaf vandaag gelden er in alle EU-landen nieuwe regels voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. We hebben het over General Data Protection Regulation, kortweg GPDR. Ook het gemeentebestuur van Staden nam grote stappen om aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We willen de persoonsgegevens van jou als burger of partner op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Om de veiligheid van je gegevens ook in de toekomst te garanderen, zetten we enkele grote stappen.

Vernieuwde privacyverklaring

We hebben onze privacyverklaring volledig herwerkt conform de GDPR-wetgeving. In deze privacyverklaring leggen we klaar en helder uit waarom we toestemming vragen om je persoonsgegevens te vragen en te verwerken, voor hoe lang we die gegevens bijhouden en met wie we dit delen. Op die manier garanderen we je volledige transparantie.

Ook houden we gegevens niet langer bij dan nodig en worden ze daarna veilig vernietigd. Verder blijf je baas over je eigen gegevens. Je kan altijd je gegevens laten aanpassen of verwijderen voor zover de wet dit toelaat. We bewaren alles veilig in ons archief zoals dat wettelijk verplicht is.

Lees hier de vernieuwde privacyverklaring. Je kan de uitgebreide versie ook raadplegen via downloads.

Nieuwsoverzicht
Vlag van Europa met in het midden een slotje

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina