naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vlaamse 10.000-stappenclash: op zoek naar de fitste Stadenaar!

vrijdag 20 april
Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Bovendien kan het jou in de maand mei nog een leuke extra opleveren! Want dan zijn wij op zoek naar de fitste Stadenaar.

Staden wil je graag helpen! De ‘Vlaamse 10.000-stappenclash’ komt eraan. Dit is dé stappencompetitie tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden. En Staden doet mee! Van 1 mei t.e.m. 31 mei 2018 nemen wij het al stappend op tegen de inwoners van meer dan 100 Vlaamse gemeenten en steden. Alle deelnemende steden en gemeenten worden naargelang het aantal inwoners ingedeeld in een categorie. Op deze manier maakt iedereen een eerlijke kans, zowel de kleine gemeenten met minder inwoners als de grote steden.

Steun de gemeente en win een mooi prijzenpakket

Stap jij onze gemeente mee naar de overwinning? Registreer je dan gratis op www.10000stappen.be en sluit aan bij de groep van onze gemeente. Op deze website of via de app van 10.000 stappen kan je online een stappendagboek bijhouden. Geef dagelijks je aantal stappen in en volg de route en tussenstand op de wereldkaart. Je kan live volgen welke gemeente of stad aan de leiding staat.

Bovendien maken alle deelnemers wekelijks kans op leuke prijzen. En de fitste Stadenaar, de inwoner met de meeste stappen, mag naast deze eervolle titel ook een mooi prijzenpakket meenemen naar huis. Wil ook jij kans maken op een leuke prijs? Of wil je Staden mee naar de overwinning stappen? Registreer dan gratis op www.10000stappen.be.

Tel je stappen

Stappen tellen is eenvoudig, makkelijk en motiverend! Er zijn verschillende manieren om je stappen te tellen: apps, activity trackers of een klassieke stappenteller. Voor slechts vijf euro haal je je eigen stappenteller af in het gemeentehuis. Meer info over stappentellers kan je vinden opĀ www.10000stappen.be.

Nieuwsoverzicht
Banner 10.000-stappenclash

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina