Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Digidokter toont je de beste apps anno 2018

donderdag 8 februari
Digidokter van dienst op 23 juni is Mathias Algoet. Hij toont ons van 10 tot 12 wat de beste apps anno 2018 zijn. Plaats van afspraak: bibliotheek Staden!

Enige serieux

Sterren komen, sterren gaan, maar in de app-wereld spreek je beter van kometen. Zo werd Pokémon Go (een 'augmented reality'-spelletje) begin juli 2016 op beperkte schaal vrijgegeven. Amper één week later was de app wereldwijd zo immens populair dat het apps als Snapchat, Tinder, Instagram, and Facebook op vlak van gemiddeld dagelijks gebruik overvleugelde. 

Toch is er ook plaats voor enige serieux als het over apps gaat. Wat dacht je van een digitaal boodschappenlijstje, een scanner, een takenlijst, een notitieprogramma, een reisgids, een plantenherkenner, enzoverder... het kan allemaal geïnstalleerd worden op je smartphone of tablet. In deze demo/lezing overlopen de meest populaire en nuttige toepassingen - gratis of betalend - die het volle potentieel van je toestel ontsluiten. 

Mathias Algoet is stafmedewerker bij FOS Open Scouting en co-auteur van het boekje 'Appstublieft'. Op 23 juni is hij onze digidokter die ons bijstaat met raad en daad. 

Inschrijven

Vooraf inschrijven doe je op het nummer 051 70 82 24 of via bibliotheek@staden.be.

Nieuwsoverzicht
Digidokter

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Ooststraat 28840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 24
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina