naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

10.000 stappen clash

maandag 24 april
Op 1 mei 2017 is het zover! Dan gaat de stappenclash van start. Met deze clash gaan we de strijd aan met 12 andere gemeenten om zoveel mogelijk stappen te zetten tijdens de maand mei.

Stappen kan je overal: thuis, op het werk, tijdens je verplaatsingen en in je vrije tijd. Neem de trap in plaats van de lift, parkeer je auto iets verder, ga lunchwandelen, tuinier … Elke stap telt. 

En stappen is goed voor je gezondheid. Want je hoeft niet intensief te gaan sporten om je gezondheid te verbeteren. Streef elke dag naar 10.000 stappen en blijf fit en gezond. Elke dag bewegen geeft je energie, is goed voor je spieren en gewrichten en vermindert de kans op overgewicht, diabetes en verschillende kankers.

Zin in een uitdaging? Doe dan mee aan de stappenclash!

Het enige wat je moet doen, is je eenmalig registreren door te klikken op deze link: http://www.10000stappen.be/stappenregistratietool/

1. Daarna klikken op “Lid worden van een groep”
2. Selecteer eerst 'Gemeente'.
3. Ga dan naar het vak 'Zoeken' en geef Staden in. Elke gemeente heeft een groep met de naam '[gemeente X] 10.000-stappenclash', bijv. 'Staden 10.000-stappenclash'.
4. Druk op 'Toetreden tot deze groep' en aanvaard dat je zichtbaar zal zijn voor de hele groep.
5. Geef daar elke dag tijdens de maand mei je gezette stappen in. Je stappen worden automatisch geteld bij de groep van jouw gemeente.

Iedere stap telt!

 

 

Nieuwsoverzicht