Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Stadenaar, een magazine gedreven door mensen

dinsdag 26 januari
De Stadenaar, het totaal vernieuwde infomagazine van onze gemeente is er. We stellen het gloednieuwe magazine met veel trots aan je voor.

De Stadenaar, niet zomaar een naam

De nieuwe naam sluit perfect aan bij de inhoud van ons gloednieuw magazine, het magazine omvat immers meer dan informatieve berichten en een activiteitenkalender. Het brengt het verhaal van onze inwoners, zij staan centraal voorop. De baseline 'Magazine gedreven door mensen' beslaat dit alles.

Info Staden onderging een metamorfose

Nadat we vorig jaar een nieuw dienstverleningsconcept uitrolden en een nieuw logo met bijhorende huisstijl en website lanceerden, was de tijd te komen om ook onze infoblad 'Info Staden' een metamorfose te laten ondergaan. Via een enquête waaraan iedere inwoner kon deelnemen kwamen we eenduidig te weten dat jullie menselijke verhalen, opmerkelijk nieuws uit de gemeente en fotoreportages wilden lezen in ons magazine. Met deze gegevens gingen we aan de slag en vertaalden we dit in de verschillende interviews en artikels die je kan lezen in De Stadenaar.

Het gemeentelijk redactieteam die de schouders onder dit project plaatste bestaat uit de burgemeester en onze medewerkers Eline, Anja, Dieter, Lynne, Chantal en Eva. Ondersteuning kregen we van de vlotte pen van Arne en prachtig beeldmateriaal van Joke. Bedankt aan het team voor hun inzet!

Bedeling & oplage

5.197 exemplaren worden er verspreid in onze gemeente. Het magazine verschijnt vier maal per jaar en bestaat uit vaste rubrieken zoals interviews, blik op de dienstverlening van gemeente en ocmw, actuele onderwerpen, Staden in 't kort, Over mensen,... 

@GemeenteStaden

Via onze accounts op facebook en twitter roepen we je op om jouw leuke, gekke of verrassende foto's van je jeugdbeweging of vereniging ons te bezorgen. Of nam je een prachtig beeld van een Stadens landschap? Bezorg ze ons via facebook en twitter of mail ze ons. Zo leeft je foto niet enkel online, maar geniet je ervan in De Stadenaar.

Tot slot

  • De volgende editie valt bij je in de bus eind maart- begin april. 
  • Bezorg ons jouw mening over en aanvullingen op het vernieuwde format via communicatie@staden.be. Doen!

We wensen je veel leesplezier in De Stadenaar, een magazine gedreven door mensen!

Nieuwsoverzicht
Redactieteam De Stadenaar

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina