Join the (lees)club

dinsdag 15 september
Raak je verdwaald in het grote aanbod bibliotheekboeken? Of wil je gewoon verrast worden door de boekenkeuze van iemand anders? Sluit je aan bij een leesclub. Naast twee clubs voor volwassenen is er ook de Kinder- en Jeugdjury en de filmclub voor de jongsten.

Voor kinderen en tieners

Boekenwurmen tussen 4 en 16 kunnen bij de Kinder- en Jeugdjury terecht. Tussen september en maart lezen ze acht boeken, waar ze nadien over praten of creatief rond werken (voor de jongsten).

Gloednieuw voor wie meer fan is van het scherm dan van papier: de filmclub. Kijk samen met andere fanaten elke maand een straffe film. Niet enkel de klassiekers, maar ook minder gekende parels, die je nadien uiteraard uitgebreid met je collega’s bespreekt.

Voor volwassenen

Tussen september en juni verzamelt de leesclub vijf keer op dinsdagavond in de bibliotheek. Volwassen boekliefhebbers bespreken er telkens een gelezen boek. Na elke bijeenkomst krijg je het volgende boek mee naar huis, zodat je zeker voldoende tijd hebt om het te lezen. Het zijn gezellige bijeenkomsten, met een hapje en een drankje. Deelnemen is trouwens gratis.

Dit seizoen start voor het eerst ook een aparte thrillerclub. Samen lees je psychologische thrillers die naast spanning vooral maatschappelijke en actuele thema's aankaarten. De fantasie van de auteur maakt het thema nog meer bespreekbaar. Starten doet de club met 'Vel over been' van Stephen King, op dinsdagavond 7 oktober, van 20 tot 22 uur in de hoofdbibliotheek in Staden (als de omstandigheden het toelaten). 

Aansluiten bij een van de (lees)clubs?

Meer info op de website van de bibliotheek of via 051 70 82 24.

Nieuwsoverzicht
Vrouw leest boek

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Ooststraat 28840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 24
e-mail

Deel deze pagina