naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jobstudenten gezocht!

dinsdag 26 januari
Zin in een leuke en boeiende vakantiejob? Het gemeentebestuur gaat op zoek naar jobstudenten voor de speelpleinwerking De Dagvlinder en de groendienst. Solliciteren maar!

Groendienst

Ben je 18 jaar en wil je tijdens de vakantiemaanden juli en augustus meewerken met onze arbeiders van de groendienst? Je staat samen met onze arbeiders in om de plantsoenen proper te maken, bloemen en planten water te geven, helpen bij het opruimen van snoeiwerken,...

Spreekt een vakantiejob in de buitenlucht je aan? Solliciteer dan voor 19 februari 2016 bij onze personeelsdienst door je motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Marktplaats 2 in Staden of via e-mail. 

Speelpleinwerking De Dagvlinder

Op zoek naar een toffe vakantiejob waarin je onder andere activiteiten organiseert voor kinderen? Heb je ook leiderscapaciteiten en een dosis gezond verstand? Ben je sterk in samenwerken? Driemaal 'ja' antwoorden is voldoende om te weten dat jij de geknipte persoon bent om deze zomer een vakantiejob bij onze speelpleinwerking te doen. We zijn immers op zoek naar jongeren die de kinderen een onvergetelijke zomer vol spel en plezier bezorgen.

Jouw takenpakket is ruim: activiteiten uitwerken, begeleiden en motiveren van monitoren, administratie, contact met ouders, vergaderingen voorbereiden,... Onze jeugdconsulent staat je dagelijks bij via een overleg en vormt jouw aanspreekpunt bij onvoorziene situaties.

Vereisten:

  • Je bent 18 jaar én geslaagd in het eerste jaar (ped)agogische richting of je hebt ervaring in het jeugdwerk. Kandidaat jobstudenten die in 2015-2016 hun eerste jaar volgen, komen ook in aanmerking. Of...
  • Je wordt 18 jaar in het jaar van tewerkstelling maar pas na de tewerkstellingsprocedure én je hebt een 'attest animator' en bij voorkeur ook enige ervaring met speelpleinwerking.

Spreekt dit je allemaal aan? Solliciteer dan voor 19 februari 2016 bij onze personeelsdienst door je motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Marktplaats 2 in Staden of via e-mail. 

Nieuwsoverzicht
To do? Solliciteren maar!

Openingsuren & contact

Personeel & HRM

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Deel deze pagina