West-Vlaanderens Mooiste in Staden

maandag 27 juli
Ben je op zoek naar een leuk fietsevent waarbij je heel wat leuke en verborgen pareltjes ontdekt? Dan ben je bij West-Vlaanderens Mooiste aan het juiste adres. En in 2020 kan je gratis en volledig op eigen houtje fietsen.

Fietsevent voor iedereen

West-Vlaanderens Mooiste is gekend voor het fietsen langs idyllische plekjes, mooie landschappen en toeristische trekpleisters. Recreatieve fietsers fietsen langs de fietsknooppunten (25, 50 & 75 km) en de sportieve fietsers (75, 100, 125 en 150 km) kunnen zich uitleven op een pittig parcours. Voor mountainbikers gooit de organisatie dan weer de onverharde paden van West-Vlaanderen in de strijd.

Corona-editie in 2020

Dit jaar steekt West-Vlaanderens Mooiste in een nieuw kleedje. Deelnemen is volledig gratis. En jij bepaalt als deelnemer zelf waar en wanneer je fietst en dat in alle veiligheid. Als fietser kies je vanaf 27 juli elke week uit nieuwe, verrassende fietsroutes in onze regio. Alle routes worden digitaal aangeboden om te gebruiken op je gps-toestel of smartphone. Zo kan je van thuis uit perfect inpikken op één van de parcours. 

Fietsen door Staden

In de eerste week van het event, van 27 juli tot 2 augustus, is Staden meteen aan de beurt. De recreatieve fietsers ontdekken Westrozebeke en de sportievere fietsers maken kennis met het Vrijbos van Houthulst en het natuurgebied De Blanckaart. De wielertoeristen kunnen zich dan weer uitleven in de IJzervallei, de Moeren en het Poperingse Hoppeland.

Meer info

Alle info vind je op www.westvlaanderensmooiste.be.

Nieuwsoverzicht