Bepaal wie de cultuurprijs verdient

vrijdag 17 juli
Voor het vierde jaar op rij zet de cultuurraad uitzonderlijke cultuurprestaties in de kijker. Met een cultuurprijs of 'Stoander' belonen ze een inwoner, vereniging of groep die zich uitzonderlijk heeft getoond op cultureel vlak. En ook jij kan kandidaat-winnaars aanbrengen!

Cultuurprestatie in de kijker

De cultuurprijs is een trofee voor Stadenaars die zich uitzonderlijk hebben getoond op cultureel vlak. Niet alleen personen, maar ook verenigingen of groepen komen in aanmerking. De voorbije jaren vielen kindertheater Framboos, heemkring Antonius Sanderus en Rik Degryse al in de prijzen. Nu start de cultuurraad de zoektocht naar de winnaar voor 2020!

Van Stoanders tot publieksprijs

De cultuurraad reikt dit jaar ook Stoanders uit. Deze nieuwe prijs is bedoeld voor inwoners, verenigingen of diensten die uitblinken in één van volgende categorieën:

  • Muziek en/of Woord
  • Beeldende Kunst
  • Sociale projecten en evenementen

Ten slotte is er ook nog de publieksprijs. Op de prijsuitreiking kunnen de aanwezigen hun stem nog uitbrengen en zo één van de kandidaten in de bloemetjes zetten.

Jij beslist mee

Nog tot en met 1 oktober kan je mogelijke kandidaten naar voor schuiven. Bezorg één of meerdere ingevulde formulieren (zie 'Downloads') aan de sector Vrije Tijd, Ieperstraat 109 in Staden. Zo maakt jouw favoriet ook de kans om één van de prijzen in de wacht te slepen. 

Op de cultuurmarkt van zaterdag 7 november reikt de cultuurraad de prijzen uit. Alle geïnteresseerden zijn die avond welkom in Het SWOK, Ooststraat 4a in Staden. Noteer deze datum alvast met stip in je agenda!

Nieuwsoverzicht
Cultuurprijs 2019

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Deel deze pagina