Doe mee en win: Hola-Posta! zomerzoektocht

vrijdag 12 juni
Een leuke uitstap met de fiets in eigen streek, dat is HoLa-PoSta!. Langs het parcours van de zoektocht maak je kennis met mooie plekjes en leer je interessante weetjes over de regio. Deelnemen kan een zomer lang van 1 juli tot en met 31 augustus.

Spel en sport combineren? De fietszoektocht HoLa-PoSta! is daarvoor de ideale activiteit. De zomerzoektocht door Staden, Houthulst en Langemark-Poelkapelle belooft weer heel wat verrassende plekjes, vergezichten en leuke weetjes over de streek.

Zoek, los op en win!

Je legt het traject van 35 kilometer in één keer af – een pittige afstand – of deelt het op in verschillende trajecten. Je hebt tijd, want de HoLa-PoSta! loopt de hele zomer. Zoek de locaties aan de hand van de foto’s en los de vragen op. Wie weet win je een van de prijzen. 

Bezorg ons jouw ingevuld antwoordformulier tegen dinsdag 1 september in de brievenbus (gesloten omslag) van het AC/DC, Ieperstraat 109. Vermeld 'Zomerzoektocht 2020' op de omslag. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 2 oktober om 19 uur in het OC DEN TAP, Klerkenstraat 37, Langemark-Poelkapelle. 

Haal je deelnameformulier

Neem gratis deel van 1 juli tot en met 31 augustus. Je vindt het deelnameformulier in het AC/DC, de bibliotheek of bij downloads.

Hou rekening met de wegcode wanneer je fietst, deelnemen is op eigen risico. 

Nieuwsoverzicht