Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Inschrijven voor STAP, SASK of Techniekacademie

dinsdag 9 juni
Een nieuw schooljaar brengt ook weer heel wat buitenschoolse activiteiten. De creatieve of technische vaardigheden van je kind stimuleren? Hou de inschrijvingen voor onze academies in de gaten en wees er op tijd bij.

Podiumtalenten ontwikkelen bij STAP

Een kleine zanger, acteerwonder of muzikant in huis? Dan is een opleiding Muziek en Woord een echte aanrader. Vanaf het derde leerjaar zijn er opleidingen voor piano, klassieke gitaar, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, koperinstrumenten of slagwerk. De sfeer opsnuiven kan al voor 6- en 7-jarigen in het vak muziekinitiatie. Vanaf het derde leerjaar kunnen ook de spreekgrage enthousiastelingen terecht in het woordatelier om te improviseren, acteren en spelen met taal. Je betaalt 82 euro voor een lessenreeks (verminderd tarief 58 euro), 44 euro per extra richting.

Alle lessen gaan door in het SWOK, Ooststraat 4a of de Vrije Basisschool Oostnieuwkerke, Slijperstraat 1. In juni gooit STAP de deuren van het SWOK open om kennis te maken en in te schrijven. Je kan er terecht op 15 en 16 juni van 16.30 tot 18 uur, 17 juni tussen 12.30 en 15 uur of na afspraak.

> Info en inschrijven via www.staproeselare.be/vestigingen.

Artistieke vrijheid in het SASK

Tekenen, schilderen, boetseren … Het SASK is de plek voor kunstzinnige kinderen van 6 tot 11 jaar. Je vindt de lokale afdelingen in GO! ‘t Klavertje, Diksmuidestraat 1 en de vroegere gemeenteschool, Roeselarestraat 61. Je betaalt 82 euro (verminderd tarief: 58 euro) voor een lessenreeks. Inschrijven kan vanaf 17 juni.

> Info en inschrijven via www.saskroeselare.be/inschrijven

Creatieve projecten in de Tiener Techniekacademie

Een nachtklok maken, een escapebox ontrafelen of een technisch bedrijf bezoeken. Het zijn maar enkele van de twaalf boeiende technische workshops in de Techniekacademie. Je betaalt 70 euro voor de hele reeks. Het techniekjaar gaat van start op woensdag 16 september, tenzij het coronavirus daar anders over beslist.

> Info en inschrijven via www.techniekacademie-staden.be.

Nieuwsoverzicht