Koop lokaal in Staden

woensdag 21 oktober
Geloof ons, de ondernemers van Stadense bodem zijn de beste ter wereld! Ze staan altijd klaar voor hun klanten, ook in coronatijden. En meer dan ooit verdienen ze een duwtje in de rug. Daarom verzamelden we hen op een handige interactieve kaart. Ga digitaal op verkenning en shop lokaal!

Steun je lokale ondernemer

Nu, in deze barre tijden waarin het coronavirus terug hevig woekert, is lokaal kopen meer dan ooit belangrijk. Door lokaal te kopen, steun je een ondernemer in jouw buurt en geef je de plaatselijke economie een ruggensteun. En laat ons eerlijk zijn: niets beter dan producten van eigen bodem. Om je op weg te helpen, verzamelen we alle ondernemers die in deze tijd actief blijven. Ideaal om van thuis uit rond te neuzen in het lokale aanbod. Onze kaart blijft groeien. Neem dus geregeld een kijkje.

Laat van je horen

Heb jij ook een warm hart voor onze lokale ondernemers? Of ben je trots op onze lokale handelaars? Laat dan van je horen! Wijzig je profielfoto op Facebook met het 'Koop Lokaal Staden'-kader. Onze ondernemers uit Oostnieuwkerke, Staden en Westrozebeke zullen je meer dan dankbaar zijn!

Jouw zaak op onze kaart?

Is jouw winkel, zaak of dienst gevestigd in Oostnieuwkerke, Staden of Westrozebeke? Blijf je in tijden van corona bereikbaar? Ook jij verdient een plaatsje op onze kaart! Laat het ons weten via ons online formulier en we kijken om jouw zaak mee te promoten.

Nieuwsoverzicht
Producten van eigen bodem

Openingsuren & contact

Wonen & Omgeving

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 01
Fax fax
051 70 42 86
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina