Verse SprUiTjes: platform voor podiumtalent uit Midwest

woensdag 1 april
Ben je een rasechte Stadenaar? Sta je af en toe op het podium? Wil je dit vaker doen? Drie keer ja? Registreer je act via projectvereniging BIE en vergroot de kans dat je talent wordt opgemerkt!

In het najaar lanceert BIE ‘Verse SprUiTjes’, een platform dat verrassend podiumtalent van eigen bodem in contact wil brengen met organisatoren. Verse SprUiTjes zorgt zo voor variatie in het menu: een vers aanbod en meer speelkansen voor ander (onbekend) talent.

The stage is yours

Op 3 oktober 2020 wordt het platform voorgesteld in De Kleine Stooringhe in Rumbeke. Een aantal artiesten kunnen die dag ook het podium op. Daarnaast zal het talent uit onze regio ook digitaal in de kijker geplaatst worden.

Grijp je kans

Je inschrijven voor deze unieke kans? Registreer je actie via bienet.be/verse-spruitjes/. De registratieperiode voor artiesten loopt tot en met 21 juni 2020. In de loop van de zomer controleert BIE de inzendingen en wordt het definitief programma van de lancering bekend gemaakt.

Ben je organisator en geïnteresseerd in het platform? Stuur een mailtje naar trui@bienet.be met je contactgegevens en noteer alvast 3 oktober 2020 in de agenda.

Nieuwsoverzicht
Logo Verse Spruitjes

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina