Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oproep naar mondmaskers

dinsdag 17 maart
Heb je als inwoner of bedrijf voldoende mondmaskers? Schenk ze aan de zorgverleners van onze woonzorgcentra. Je kan er levens mee redden. Ook inwoners die zelf thuis maskers naaien, kunnen deze binnenbrengen.

Doneer mondmaskers en red levens

De mondmaskers beschermen onze zorg- en verpleegkundigen. Door jouw maskers te schenken, worden onze zorgkundigen zelf niet ziek. En kunnen ze de bewoners verder verzorgen. Met dit mooi gebaar red je levens.

Zelf mondmaskers naaien

Ook zelf maskers naaien kan helpen. Niet alleen voor jezelf en je omgeving, maar ook voor onze zorgverleners. Wie maskers zelf thuis naait, kan deze binnenbrengen.

Wil je mondmaskers maken, maar weet je niet hoe? De beschrijving via deze link helpt je op weg. Onze zorgverleners zijn je dankbaar!

Brengen of ophalen

Heb je mond- of stofmaskers? Breng ze binnen in het AC/DC, Ieperstraat 109. Omwille van het coronavirus is de ingang gesloten. Bel naar het nummer 051 70 82 00 en wij doen voor je open.

Wil je liever dat wij de mondmaskers ophalen? Geef een seintje via info@staden.be of op het nummer 051 70 82 00. Wij doen de rest.

Hulpverlener en zelf mondmaskers nodig?

Als gezondheidszorgbeoefenaar of bedrijf kan je informeren naar de beschikbaarheid van geneesmiddelen, ontsmettingsmiddelen, maskers, schorten, handschoenen, beademingsapparatuur,… Vul daartoe het online formulier van de federale overheid in. Opgepast, het formulier is enkel voor professionelen. 

Nieuwsoverzicht
Vrouw met mondmasker

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina