Opening nieuwe campussen AZ Delta

donderdag 28 november
Midden maart 2020 worden de nieuwe campussen van AZ Delta in Rumbeke en in de Brugsesteenweg in Roeselare samen officieel geopend. Hou alvast zondag 15 maart vrij in je agenda om een kijkje te komen nemen achter de schermen.

Op zondag 15 maart 2020 krijg je in primeur een mooie rondleiding in het nieuw, toptechnologisch ziekenhuis in Rumbeke. Op 15 maart kan je ook het nieuwe gebouw van campus Brugsesteenweg verkennen en ook de deuren van het nieuwe sportmedisch centrum met de sportterreinen staan dan open voor het publiek.

Verhuis vanaf midden april

De campussen Wilgenstraat en Westlaan verhuizen naar Rumbeke vanaf midden april. De verhuizing zal een drietal weken in beslag nemen. Na de verhuizing gaan de campussen Wilgenstraat en Westlaan dicht.

Ziekenhuis Brugsesteenweg blijft bestaan

Van campus Brugsesteenweg verhuizen alleen de kraamafdeling en de dienst kinderziekten naar Rumbeke. Het ziekenhuis in de Brugsesteenweg blijft bestaan naast campus Rumbeke. In campus Brugsesteenweg zal je terechtkunnen voor diverse vormen van planbare zorg, dagbehandelingen,  orthopedie, revalidatie, korte opname en raadplegingen.

Nieuwsoverzicht
Campus Rumbeke (beeld VK-group)

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Deel deze pagina