Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herdenk je dierbaren tijdens Reveil '19

vrijdag 18 oktober
Op 1 november organiseren we met Reveil '19 een ingetogen moment op het kerkhof om zij die er niet meer zijn te herdenken. Kom langs tussen 17 en 18 uur en luister naar ingetogen muziek en pakkende verhalen.

Veel mensen hebben er behoefte aan meer te doen op Allerheiligen dan een chrysant neer te leggen. Reveil is een non-profitproject dat mensen op 1 november dichter bij elkaar wil brengen met muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Zo is Reveil een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente, met het diepste respect voor elke overtuiging.

Intieme nummers en lokale verhalen

Op 1 november doorbreekt Reveil rond zonsondergang, tussen 17 en 18 uur, de stilte op zo veel mogelijk begraafplaatsen met intieme nummers en lokale verhalen. Kom langs, breng een lichtje mee en draag bij aan een warm, ingetogen samenzijn aan de begraafplaats in de Sleihagestraat in Oostnieuwkerke. Bij zonsondergang, tussen 17 en 18 uur, doorbreken we de stilte en kan je hier luisteren naar muziek en woord.

Verspreid de warmte met #REVEIL19

Gebruik de hashtag #REVEIL19 om de warmte te verspreiden of deel je foto's en filmpjes via info@reveilvlaanderen.com of in de Facebookgroep 'Reveil19 in beeld'

Meer info over alle Reveilevents vind je op www.facebook.com/reveilvlaanderen.

Nieuwsoverzicht
Campagnebeeld Reveil '19

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 04
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina