Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Stadenaar #15 valt in je bus

dinsdag 3 september
De nieuwe editie van De Stadenaar valt deze week in je brievenbus. Ook dit magazine zit vol leuke Stadense verhalen, de laatste nieuwtjes uit de gemeente en de beste uittips. Veel leesplezier!

In deze editie blikken we samen met Stadenaar Michèle Cauwelier terug op haar zot avontuur. Samen met enkele vrienden deed ze mee aan de Budapest Rally en doorkruiste ze twaalf landen in twee oude Mercedessen. Maar niet alles liep van een leien dakje...

Maak kennis met de Thuiszorgdienst

Ook maak je kennis met enkele goedlachse dames van onze Thuiszorgdienst. De gemotiveerde thuishulpen gaan op vaste momenten langs bij wie een extra handje in het huishouden kan gebruiken. En ze zoeken nog enkele collega's. Misschien iets voor jou na het lezen van hun ervaringen?

Herbeleef de bevrijding

Donderdag 7 september is het 75 jaar geleden dat onze gemeente werd bevrijd door de Poolse 1ste Pantserdivisie. Wilfried Deraeve, gepassioneerd door geschiedenis, neemt je mee terug in de tijd en maakte je warm voor de fototentoonstelling 'De Bevrijding 1944'. De tentoonstelling brengt uniek fotomateriaal en persoonlijke verhalen van toen opnieuw tot leven.

Najaar vol leuks

Verder in deze editie: een terugblik op een geslaagde Staden Zomert. Maar ook het najaar oogt mooi met heel wat leuke activiteiten in onze gemeente. Plan je agenda met het handige overzicht van de UiT in Staden.


Lees De Stadenaar #15 online via deze link

Nieuwsoverzicht
Voorblad De Stadenaar #15

Openingsuren & contact

Communicatie

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 00
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina