Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwigheden voor BKO

vrijdag 30 augustus
Buitenschoolse kinderopvang De Paddestoel is er dit schooljaar terug! Alle drie locaties zijn goed voor in totaal 218 plaatsjes. Maar dat is niet alles. Het nieuwe schooljaar brengt nog enkele nieuwigheden met zich mee. Zo brengt je kind eigen versnaperingen mee en ruilen we frisdrank voor water.

Open tussen kerst en nieuwjaar

Voortaan blijft De Paddestoel open tussen kerst en nieuwjaar, op de locatie met de meeste inschrijvingen. Van 27 tot en met 30 december is de kinderopvang open tot 18.30 uur. Op 24 en 31 december tot 15 uur.

Eenvoudig online inschrijven

Bovendien kan je je kind binnenkort eenvoudig online inschrijven via het nieuwe ‘ouderportaal’. Inschrijven en/of annuleren is mogelijk tot één maand voor elke vakantie en schoolvrije dagen. Wie een wisselend uurrooster heeft of zelfstandig is, geniet nu van meer flexibiliteit.

Indexering volgens barema’s

De ouderbijdrage, tot slot, wordt geïndexeerd volgens de wettelijke barema’s. Je betaalt 1,20 euro per begonnen halfuur in de voor- of naschoolse opvang. Voor dagopvang betaal je 12,50 euro vanaf 6 uur aanwezigheid. De ouderbijdragen voor verblijven tot 6 uur lang op schoolvrije en vakantiedagen worden niet verhoogd.

> Alle nieuwigheden van de buitenschoolse kinderopvang lees je in het huishoudelijk reglement op www.staden.be/bko.

Nieuwsoverzicht
Kindjes spelen met waterbalonnen

Openingsuren & contact

BKO

adres
Ieperstraat 1098840 Staden
Tel. tel.
051 70 82 03
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina